exkl. moms
inkl. moms

Aktuellt

11
jun
Utesäsongen är i full gång med mycket trädgårdstid. Har du barn eller barnbarn som behöver få påfyllning av ny fräsch sand i sandlåden? eller ska ni rent av bygga en ny sandlåda? Då har vi rätt bakbar sandlådegrus för bästa resultat.
12
mar

I år har våren kommit tidigt till oss i Skåne och det gör trädgårdssäsongen längre. Planera dina projekt med vår guide vad du behöver till dina markarbeten och beställ Hasselfors kvalitetsprodukter till jordförbättring av rabatter och gräsmatta samt nyanläggning. Du får dina produkter levererade i praktiska storsäckar.

10
apr

Nu har våren kommit till Skåne och det är hög tid att vårfixa i trädgården och planera sommarens projekt. Vi levererar olika typer av grus, jord och sand direkt hem till dig. Du betalar enkelt med kreditkort direkt här på vår webbsida. Vi levererar din beställning i storsäckar som vi lyfter in på din tomt med kranbil. Därmed är det ingen risk att för markskador.

03
apr

Behöver din gräsmatta en vårkick efter vintern? Vi levererar Hasselfors gräsmattejord direkt hem till dig. Vill du jorden redan till helgen? Inga problem! Beställ senast torsdag kl 14:00 för leverans på fredagen i samma vecka. Vi har även flera andra typer av jord- och grusmaterial för snabb leverans.

08
apr

Dags för häckplantering.
Har du en nygjord tomt med tomma öppna ytor bör du prioritera inramningen av tomten, det vill säga häcken. Vi rekommenderar Hasselfors E716.

21
aug

Trädgårdsarbete under sensommaren
Nu är vi inne i sensommaren och hösten står för dörren. Det är dags att beställa hem jord för att plantera häck, barrväxter, lökar och alla andra projekt som finns i din trädgård. Produkterna körs direkt till din tomtgräns i storsäckar. Beställ före torsdag klockan 14.00 så har du dina produkter på plats under fredagen inför helgens trädgårdsarbete.

05
apr

Köp marksten från Starka av oss
Nu kan du beställa kvalitetssten i betong från Starka i vår webbshop. Beställ senast torsdagar kl 14 för leverans på fredagen i samma vecka.

Starka är en av de ledande tillverkarna av marksten i betong, som bya-sten, betongplattor, murblock och kantsten. Sedan mer än 80 år erbjuder de Sveriges mest populära och slitstarka markstensprodukter till din garageuppfart och trädgård.

Dessa produkter kan du beställa i webbshopen:

Bya-sten
Originalet från 80-talet som blivit en klassiker. Framgången kan enklast förklaras med orden kvalitet och utseende. Stenen känns äkta och exklusiv, och med de olika formaten kan du enkelt lägga både traditionella och mer fantasifulla mönster. Originalprodukten är vändbar, där några har två nyanser för att ge en livfull yta.

Plattor
Här hittar du stilrena, släta plattor av högsta kvalitet som är vackra att kombinera med annan marksten, t ex Bya-sten eller dekorsten. Den patinerade plattan i flera nyanser passar perfekt på trädgårdsgången, uteplatsen eller vid entrén.

Kantsten
Kantsten är inte bara vackert, den ger också stabilitet till din markbeläggning. Sätt kantsten längs planteringar och rabatter för rena gångar och ett prydligt intryck. Det är inte nödvändigt att använda kantsten av samma typ som markstenen, variera gärna!

Mursten
En mur behöver inte vara klumpig, utan kan elegant följa trädgårdens rytm. Låt naturens färger och former avgöra vilken mur som passar bäst. Beställ marksten från Starka

12
feb

Välkommen till Grus i Skåne! Grusiskane.se är AkkaFRAKTs webbtjänst för leveranser av matjord och grus till privatpersoner i Skåne med omnejd. Vi ger dig tips om vad du behöver och levererar när du behöver det. Välkommen in på sidan för att beställa material till din trädgård. Ta en titt i Guiden där vi tipsar om förberedelserna för några vanliga typer av villaprojekt.